Doorbraak


Waarom een grote doorbraak?

Na het boek ďBiologisch jonger en vitalerĒ van Dr. Kenneth van Eer te hebben gelezen ben ik op zoek gegaan naar de sprayvitaminen die in zijn boek als ďgrote doorbraakĒ zijn beschreven. Wat fantastisch is aan deze sprayvitaminen, is dat ze het snelste in het bloed worden opgenomen van alle manieren waarop vitaminen kunnen worden ingenomen (op infuus na). Zelfs sneller dan met injecties.

Al jaren houdt de medische wereld zich bezig met het probleem van juiste doseringen van nutriŽnten en medicijnen. De intra-orale sprays, d.m.v. het proces van orale absorptie, zijn nu de oplossing voor dit probleem. Wetenschappers hebben ontdekt dat de methode van orale absorptie via spray een aan te bevelen methode is voor toediening van medicijnen en nutriŽnten.

Het is zelfs zo dat spraynitroglycerine nu de voorkeursmethode is voor toediening aan hartpatiŽnten. Onderzoeken hebben aangetoond dat, bij orale spraytoediening, het medicijn in een gecontroleerde hoeveelheid de meest optimale absorptie geeft. Binnen enkele seconden is de nitroglycerine werkzaam om de krampen van het hart te verminderen.

Orale absorptie is DE toedieningswijze van de toekomst! Producten die reeds beschikbaar zijn en gebruik maken van orale absorptietechnologie zijn: interferon, nitroglycerine, insuline, nutraceuticals, dieetsupplementen en nutriŽnten met vitaminen, mineralen, aminozuren en kruiden.


http://vitaminespray.nl/cms/lijf2.jpg


© Verantwoordleven.com